martes, 16 de septiembre de 2008


dualidad, anormalidad...
niño bueno, niño cabrón, niño tímido, niño exhibicionista.
niño ensimismado, niño sin complejos.
dos en uno
éramos y seguimos siendo un imcomprensible "nosotros".
Enanito, tú flotas en el aire,
enanito, tú flotas en la mar
y si te lanzo por los aires es normal,
porque, enanito,
los que flotan todo el rato,
nunca, nunca, caerán...
pd: ¿por qué diablos se me ven los ojos marrones si los tengo verdes?
Será porque no queda una sola célula de esta persona que les presento.
Solamente una fotocopia hecha de otra fotocopia, cada vez más y más
amorfa y borrosa.
No me vean como a un nostálgico. Tengo al chavalín en un gran aprecio, pero lo cierto es que el niño de la foto solamente pensaba en tocar el piano, escribir cómics de 1 ejemplar que se autodedicaba, y darle patadas a un balón. Nunca me aburría, pero desconocía lo más de lo más...la música pop y el frota frota.
Y es que mucho más divertido fue el siguiente personaje "Pajuli Man"
Sin capa ni antifaz, y provisto de un rollo de papel higiénico como único gadget, aquel super héroe pubertoso, mucho más patético, sí, pero infinitamente más mordaz, iniciaba sus capítulos onanistas con la sección central del "Hola" hasta pelármela como un mono incandescente siguiendo una media de 4 actuaciones al día, en temporadas febriles en las que, en el último tramo de mi historia autoemotiva, me ponía retos imposibles, como, por ejemplo, estimularme con tipas super feas para ver hasta donde llegaba mi deria obsesivo-compulsiva.
Creo que si pudiéramos reunirnos los tres, seguramente el niño se reiría del pubertoso y de mi Yo Actual, el pubertoso se burlaría del niño y de mí yo actual y yo de ellos dos y seguramente no nos pondríamos de acuerdo en quién de los tres es más risible.
Lo único que sigue vivo es la dualidad.
Intacta, oiga.


GeneralComentario (26)Retroenlaces (0)
User Comments
Sense título [
Reply]
Juanan 03 Febrero, 2009 15:07
¿Se te sigue desdibujando el pezón izquierdo?
Va a ser por lo verde
ni liris, ni geranis [
Reply]
páhara 04 Noviembre, 2008 16:10
... qué ha passat amb les flors? será per l´ú de novembre? Per si de cas has tocat el que no debies i l´has perdut, corto i pego aquí your artículo gore, ok?
"A les portes del metro on s´apreten els torax els homes matiners i les dones sensates, donc mitja volta i em dirigeixo al bar de l´estació, on demano amb veu aplatanada un suc de pinya i un croissant. Em fa mal la ferida al genoll, demano una aspirina, i per sucar-la , un cafè servit per un cambrer amb els dits de les mans envaides de pel i d'espatlla explícitament ample i velludament simiesca.
Oficina. Parlo amb el jefe i concentro els meus muscles facials intentant captar el seu missatge tot i que sé que menteix. Intento mirar-lo al fons dels seus ulls color caca d´oca mentre em pregunto què estarà pensant el molt fill de puta. Quan em cita al despatx jo no faig ni desfaig..és talment com si entrés un mort caminant a rastres, el qual s´asseu davant aquella perilla que s´allisa els mitjons i comença a garlar i garlar sense gaire esma. I llavors que jo vaig i li dic, fotent-li ous...
..el que no penso...
....sinó el que és millor pel departament, com si un òrgan del cos parlés de la totalitat de l´ésser... i ell es treu les ulleres i això que significa que les meves propostes no les veu clares i em mareja amb paraules mitjanament amables com si espantés les mosques molestes d´un camping mentre jo em pregunto quin deu ser el motiu de la seva possició corporal, totalment incòmode i, sobretot, em pregunto... sota aquesta expressió dels escèptics,
què deu estar pensant el molt fill de puta?
Però no...nah....no m´ho diu. Com que és gat vell no m´ho posa gens clar mai, és talment com si ell parlés en Pc i jo li contestés en Mac, Linux against Windows...
ell i jo som uns mags que, a voluntat, fem aparèixer l´eficiència comuna i el bé de l´empresa per portar-nos la raó al nostre territori, en general fangós i pudent.
Ni jo soc clar amb ell ni ell amb mí. Ell mai ho serà, afegeixo.
Cinc minuts després de la meva entrada cansina, enmig de la conversa, detecto que ell es pregunta el mateix. Llegeixo als seus llavis "Qué estarà pensant el fill de puta?"
La seva expressió pupilar, neutra i diria que girada, em recorda que el tipus porta ni més ni menys que cinc anys, un lustre, fotut en aquesta taula-gàbia, incrustat com un robot sense cames a aquesta cadira giratòria, i encara no ha dit la seva, em refereixo a la seva puta veritat, i teoritzo que quan sigui el moment i ho faci, una de les primeres coes que dirà és que vol matar-me, i jo que l´entenc, com a mètode d´autodefensa, agafo un martell que havia trobat casualment a la meva butxaca i li esclafo la mà esquerre amb dos cops que li inflamen els dits en questió d´un instant i li trenquen les ungles. Però aquí no acaba la meva autodefensa. Perquè, molt abans que ell pugui cridar ja l´he tallat el cap en rodó amb una espasa de moro que per casualitat portava enganxada per sota dels pantalons.
Potser estava assajat perqué li he tallat el cap a la primera.
I llavors miro el seu cap a la moqueta i segueix aquella expressió infecte mentre em pregunto què estarà pensant el molt fill de puta, ben mirat no m´ho podrà dir mai...
Acte seguit, miro el seu cos totalment rígid. Romàn sentat encara en aquella cadirota giratòria i foradada per cremades de cigarretes, LI DONC VÀRIES VOLTES D´UNA PATADA I SENTO UNA ERECCIÓ.
Quan torna al seu estat inicial, observo com la seva mà dreta tecleja compulsivament les xifres del 091 al telèfon Domo mentre espera resposta.... i, sí¡¡¡
....la troba¡¡
Una veu femenina diu "policía", però llavors el molt ase se n´adona del seu drama. La seva imposibilitat de parlar.
Es difícil parlar amb el teu cap a la moqueta.
Segmentat.
I el seu final encara és més ridícul. Els ditets de la seva mà dreta fan aquella senyal que sempre fa, com si volgués dir quelcom que no li surt i toqués un arpegi de piano....poc a poc la velocitat del arpegi es comença a aletargar fins la quietut total. El moviment del "pianista" finalitza amb un inconclús dit índex del tot erecte.
Davant de la foto de la seva dona, escolto els xiclets de maduixa empassats de sobte. Les meves companyes d`oficina emeten uns crits ultraguts. Bén mirat, la visió del despatx desde les seves taules deu ser magnífica, amb el seu director provincial convertit en un tòrax del qual surt encara un ghèiser de color vermell i trossos de salami que, per lo vist, se li repetien, tot i que li encantava el salami.
I, a fora del despatx, les taules volen de la virulenta fugida de la Sònia, l' Anna, la Marisa, i vint noies més, sumant-li també aquell borinot imberbe de pràctiques, directes tots cap a la sortida d`emergència (cap idiota ha pensat en agafar l´ascensor) i els mòbils que truquen unàniment a la pasma i mentrestant que jo miro a la moqueta i mé n' adono que la seva cara, ja morta, amb acticitat cerebral igual a zero, dibuixa exactament la mateixa mirada que la que va posar quan li vaig proposar aquells canvis al departament, just quan vaig entrar al seu despatx...així doncs, no m´odiava, ni tant sols m´ignorava....aquell tipus, simplement, no pensava, no pensava mai, no pensava mai, el molt fill de puta, el molt fill de puta..."
reivindicació pro-hola [
Reply]
òscar 04 Noviembre, 2008 11:22
des d'aquestes línies, em permeto reivindicar el important paper de l'hola en el desenvolupament onanístic de molts infants. l'hola, al contrari que les revistes de noies lleugeres de roba, no aixecava sospites paternes i, a més, et preparava per una realitat utòpica (top models del moment ensenyant cuixa) i per la realitat-realitat formada per folclòriques i/o presentadores "talludites" de la tele.visca el paper docent de l'hola!
la prima! [
Reply]
la prima! 06 Octubre, 2008 17:37
como me gustan las dobles sesiones lesbianas!!! un abracibesoooooooo!!!!!!!!!!! que pesar esperar tanto para el poximo conciertooooo!!!!
... [
Reply]
Lesmo 06 Octubre, 2008 16:56
oBSESINOADO CON EL PASADO, tEMEROSO DEL FUTURO...
nO sÉ qUÉ vOY a HACER eN eL pRESENTE...
Hasta pronto! [
Reply]
dyem101 06 Octubre, 2008 16:37
8 citas ... para recordarte la peli
Un abrazo y gracias por acordarte de la comuna lesbiana toledana en el MOby Dick!
atiende! [
Reply]
fdo: lajefa 06 Octubre, 2008 00:23
dejen al niño Santi tranquilo... que está en el laboratorio
cómo mucho entren para dejarle un zumo de piña, un donuts...y un beso
(no subject) [
Reply]
proudemax 04 Octubre, 2008 09:18
Infinita dualidad la que siento últimamente cada vez que visito esta página.
Clico el link amb la proude esperançada: "hi haurà algo nou". I llavors veig que no i tenim la proude-siempre-caigo-en-la-misma-piedra "vale, que no, burra"
I així na fent, tu!
(no subject) [
Reply]
Dua 02 Octubre, 2008 17:15
A quina edat vas començar a fumar?Això de la dualitat...dímelo a mí, jurl.
Vuelve [
Reply]
Xiv 01 Octubre, 2008 15:24
SANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiii i i i i i i i . . . i
qué ricos los pa´luegos!! [
Reply]
aniuskablaskiuska 25 Septiembre, 2008 09:05
qué recuerdos... merendar dos veces con los pa´luegos agazapados entre colmillo y pala!
oiga usted, pornochacha le ha pasado una foto visionaria que le hicimos en la plaça reial el sábado nui? nos quedamos con el jolín de no poder saludarle
los ojos amarrones de la foto a lo boy scout son adoreibols
(no subject) [
Reply]
zarcillos 23 Septiembre, 2008 16:43
...si, ¿cual fue la más fea??
(no subject) [
Reply]
Shizuka 22 Septiembre, 2008 12:56
Bonita sonrisa la de la segunda foto, parece un tetris!
escapismo [
Reply]
swedishgirls 21 Septiembre, 2008 22:03
hola! menudo bajón al acabar el concierto de ayer. el viernes pude estrecharte la mano en los camerinos, entre los dandis. usted es amor (que dirían los cristianos).aunque hace poco que descubrí el mundo lésbico, es una placer haber compartido una noche en el frenopático de santa coloma y otra en el de plaza real con semejantes hijos de puta. un beso sucio y marrano :*
gracias [
Reply]
nico 19 Septiembre, 2008 20:09
gracias por el show que nos montásteis en A Coruña.
ha sido un regalo.
:)
Urgh [
Reply]
Goio 19 Septiembre, 2008 17:12
Lo del Hola es demasiado aberrante, la laca solo se justifica con compromiso de carne, jamas con la presencia de residencias señoriales.
la ventana al interior [
Reply]
thequeenisdead 18 Septiembre, 2008 23:25
hostes vingueren ,que de casa ens tragueren!
preciosas tetillas pre-púberes!miau
:) [
Reply]
lobech 18 Septiembre, 2008 14:35
gracias por la aclaración y disculpas por ser tan tocahuevos :)
DERIA... [
Reply]
santi 17 Septiembre, 2008 22:56
ups...usted esta en todas, lobech....permítame decirle que este tipo de cosas pasan por teclear a doscientos por hora....
deria=manía
din-dón, la RAE llama (one more time) [
Reply]
lobech 17 Septiembre, 2008 22:08
"deria"? en serio?
el reto... [
Reply]
santi 16 Septiembre, 2008 15:32
prima, no...hubo un día en que no pude...pero en aquellos tiempos logré cosas que jamás he vuelto a emular, jaja...lo intenté con pitita ridruejo, pero no hubo manera.
saludos a los madriles y nos vemos en octubre.
(no subject) [
Reply]
la prima! 16 Septiembre, 2008 15:27
jajajajajajja! cual fue el resultado del reto?????? pudiste???????
reto! [
Reply]
la prima! 16 Septiembre, 2008 15:26
jajajjajaja...y el que resultados sacaste con el reto???? podias????? cual fue la mas fea?????????
Multiplicidad pop [
Reply]
Entxo 16 Septiembre, 2008 13:16
De mi infancia recuerdo una cancionela infantil, de esas que las niñas utilizaban para jugar a las palmas o para saltar la goma. Decía algo así como:
"Miliquitúacastalañuela,frota que frota,alcarabán.
Marineros insurgentes,lesbianitas sorprendentes.Tocamientos incipientes.onanismos complacientes.
Miliquitúa,castalañuela,frota que frota,ya lo verás".
O algo así.
Sr. Balmes, la multiplicidad de la personalidad es tan natural como lo que usted hacía con la revista Hola!
Ahora sólo debe comprobar si sus personalidades cumplen las propiedades conmutativa, asociativa, distributiva y si tienen un elemento neutro.
Todo lo demás, sólo es moco de pavo.
ojos no, ojazos [
Reply]
Pekisch 16 Septiembre, 2008 11:09
en la foto de arriba no me pareces ni tan bueno, ni tan tímido, ni tan ensimismado..de hecho tu "yo actual" me recuerda más a esa que a la otra
bizarre love triangle!
;*
a los tres en uno [
Reply]
contushuesecillosquéilusión! 16 Septiembre, 2008 03:11
... sou més pillos que bonicos

No hay comentarios:

Publicar un comentario